Welcome To Fokus

Halifax Fokus SmarTech Co., Ltd, Madeg ing 2012, Apa Lan Industry-Anjog Produsen Professional Of Cards Smart Lan RFID Label Products. Kanthi Total Aset Of 3 yuta USD Lan Area Land Of 3.000 M2, Kang Punika Tansah kakuwatan Kanggo Development,

stabilitas Product lan kualitas layanan!

We iku siji saka prodhusèn paling gedhe

produk Bintang

Kita wis rampung proyek.

Priksa metu project kita.

Pilih Fokus Kanggo Panjenengan
Reliable RFID Product Partner

  • Wis setya kanggo pangembangan aplikasi lunak kanggo transportasi cerdas dalan lan panentu saka solusi sakabèhé

    ing taun 1999

    Wis setya kanggo pangembangan aplikasi lunak kanggo transportasi cerdas dalan lan panentu saka solusi sakabèhé

  • Fokus wis setya kanggo pangembangan, desain, produksi lan dodolan nonton RFID, tags elektronik lan SIM pinter.  Kang utamané dipigunakaké ing transportasi, pendidikan, medical, keamanan, finance, anti-Surf lan kothak.

    Budaya kita

    Fokus wis setya kanggo pangembangan, desain, produksi lan dodolan nonton RFID, tags elektronik lan SIM pinter. Kang utamané dipigunakaké ing transportasi, pendidikan, medical, keamanan, finance, anti-Surf lan kothak.

  • Ana luwih saka 10 produk paten, lan kasus sukses sing nyebar trunks lalu lintas dalan negara kang.

    certificate

    Ana luwih saka 10 produk paten, lan kasus sukses sing nyebar trunks lalu lintas dalan negara kang.

  • Supaya adoh, kita wis ngrambah kerjasama long-term karo akeh perusahaan internasional.

    Service Brand

    Supaya adoh, kita wis ngrambah kerjasama long-term karo akeh perusahaan internasional.