Добредојдовте на Фокусирани

Шенжен Фокусирани Smartech копродукции, Ltd, основана во 2012 година, е водечки во индустријата професионални производител на паметни картички и РФИД етикета производи. Со вкупна актива од 3 милиони американски долари и со површина од 3.000 м2, кој секогаш е посветена на развојот,

стабилноста на производот и квалитетот на услугите!

Ние сме една од најголемите производители

Избрана производи

Ние го направивме проекти.

Проверете го нашиот проект.

Изберете Фокусирани за вашиот
Сигурен РФИД партнер производ

 • Е посветена на развојот на софтверската апликација за патот интелигентни транспортни и обезбедување на целокупната решенија

  во 1999 година,

  Е посветена на развојот на софтверската апликација за патот интелигентни транспортни и обезбедување на целокупната решенија

 • Фокусирани е посветена на развој, проектирање, производство и продажба на РФИД читателите, електронски тагови и паметни картички. Тоа главно се користи во транспортот, образованието, медицински, безбедност, финансии, анти-фалсификувањето и други области.

  нашата култура

  Фокусирани е посветена на развој, проектирање, производство и продажба на РФИД читателите, електронски тагови и паметни картички. Тоа главно се користи во транспортот, образованието, медицински, безбедност, финансии, анти-фалсификувањето и други области.

 • Постојат повеќе од 10 патентирани производи и успешни случаи се шири низ стеблата на сообраќајот на патиштата во земјата.

  Сертификат

  Постојат повеќе од 10 патентирани производи и успешни случаи се шири низ стеблата на сообраќајот на патиштата во земјата.

 • Досега, дојдовме до долгорочна соработка со голем број меѓународни компании.

  услуга бренд

  Досега, дојдовме до долгорочна соработка со голем број меѓународни компании.