Mirë se vini në Focused

Shenzhen Fokusuar Smartech Co, Ltd, themeluar në vitin 2012, është një industri-drejtues prodhues i Smart Cards Dhe RFID Label Produkte. Me asete totale prej 3 milion USD dhe një sipërfaqe prej 3000 m2, e cila është gjithmonë e angazhuar në zhvillimin,

stabilitetin e produktit dhe cilësinë e shërbimit!

Ne jemi një nga prodhuesit më të madh

produktet e paraqitura

Ne e kemi bërë projekte.

Kontrolloni projektin tonë.

Zgjidhni Fokusuar Për juaj
Reliable RFID Partner produktit

 • Ka qenë e angazhuar në zhvillimin e softuerit aplikimit për transportin rrugor inteligjente dhe ofrimin e zgjidhjeve të përgjithshme

  në vitin 1999

  Ka qenë e angazhuar në zhvillimin e softuerit aplikimit për transportin rrugor inteligjente dhe ofrimin e zgjidhjeve të përgjithshme

 • PËRQENDRUAR është e angazhuar për zhvillimin, projektimin, prodhimin dhe shitjet e lexuesve RFID tags elektronike dhe karta smart. Ajo është përdorur kryesisht në transport, arsim, mjekësore, sigurisë, financave, anti-falsifikimit dhe fusha të tjera.

  Kultura jonë

  PËRQENDRUAR është e angazhuar për zhvillimin, projektimin, prodhimin dhe shitjet e lexuesve RFID tags elektronike dhe karta smart. Ajo është përdorur kryesisht në transport, arsim, mjekësore, sigurisë, financave, anti-falsifikimit dhe fusha të tjera.

 • Ka më shumë se 10 produkteve të patentuar, dhe raste të suksesshme janë të përhapur në të gjithë trungjet e trafikut rrugor të vendit.

  certifikatë

  Ka më shumë se 10 produkteve të patentuar, dhe raste të suksesshme janë të përhapur në të gjithë trungjet e trafikut rrugor të vendit.

 • Deri tani, ne kemi arritur një bashkëpunim afatgjatë me shumë kompani ndërkombëtare.

  shërbimit Markë

  Deri tani, ne kemi arritur një bashkëpunim afatgjatë me shumë kompani ndërkombëtare.