Ngabagéakeun Pikeun fokus

ShenZhen fokus Smartech Co., Ltd, Didirikeun Dina 2012, Dupi Hiji Industri-Anjog Produsén Profesional kartu Smart jeung RFID Label Produk. Kalawan Jumlah aset 3 Million USD Jeung Area tanah 3.000 M2, nu Salawasna komitmen ka The Development,

stabilitas produk na kualitas layanan!

Kami salah sahiji produser pangbadagna

produk Artikel

Simkuring geus rengse proyék.

Pariksa proyék urang.

Milih fokus Pikeun anjeun
dipercaya RFID Produk Rakan

  • Geus komitmen pikeun ngembangkeun software aplikasi pikeun transportasi calakan jalan jeung penyediaan solusi sakabéh

    taun 1999

    Geus komitmen pikeun ngembangkeun software aplikasi pikeun transportasi calakan jalan jeung penyediaan solusi sakabéh

  • Fokus geus komitmen pikeun ngembangkeun, desain, produksi jeung jualan pembaca RFID, tag éléktronik jeung kartu pinter.  Ieu utamana dipaké dina angkutan, atikan, médis, kaamanan, keuangan, anti counterfeiting jeung widang lianna.

    Budaya urang

    Fokus geus komitmen pikeun ngembangkeun, desain, produksi jeung jualan pembaca RFID, tag éléktronik jeung kartu pinter. Ieu utamana dipaké dina angkutan, atikan, médis, kaamanan, keuangan, anti counterfeiting jeung widang lianna.

  • Aya leuwih ti 10 produk dipaténkeun, sarta kasus suksés nu sumebar ka sakuliah trunks lalulintas jalan nagara urang.

    Sertipikat

    Aya leuwih ti 10 produk dipaténkeun, sarta kasus suksés nu sumebar ka sakuliah trunks lalulintas jalan nagara urang.

  • Sajauh, kami geus ngahontal kerjasama jangka panjang jeung loba pausahaan internasional.

    Service Brand

    Sajauh, kami geus ngahontal kerjasama jangka panjang jeung loba pausahaan internasional.